Stefan Karlsson tidigare bandytränare i IFK Vänersborg.
1 av 2
Stefan Karlsson är sedan i april assisterande tränare och sportchef i Hammarby i Elitserien. Foto: Joel Hansson/Sveriges Radio
Bandy IFK Vänersborg Stefan Karlsson tränare
2 av 2
Stefan Karlsson under sin tid som huvudtränare för IFK Vänersborg. Foto: Tobias Wireby/Sveriges Radio

Stefan Karlsson tio månader efter att han fick sparken från Vänersborg

Stefan Karlsson: Det var olika viljor i laget
1:17 min

Den 19 december förra året fick Stefan Karlsson sparken som tränare för IFK Vänersborg. Tio månader senare ger han sin syn på hur det gick till när han fick lämna klubben.

Ryska stjärnvärvningar och drömmar om något stort. 

Så såg det ut i Vänersborg under hösten förra året. Men alla förhoppningar gick i kras och den 19 december fick tränaren Stefan Karlsson sparken från IFK Vänersborg. 

– Det var olika viljor i laget och vi hittade aldrig riktigt rätt, säger Stefan Karlsson när P4 Väst träffar honom i samband med bandyns upptaktsträff inför herrarnas Elitserie.

Hur påverkades du av beslutet att få lämna IFK Vänersborg? 

– Givetvis var det inte kul, det är aldrig roligt att få lämna och det var långt kvar på säsongen. Men jag gick inte och tyckte synd om mig själv och låg sömnlös och grät om nätterna för att jag fick sparken från Vänersborg, absolut inte. 

Lyssna på hela intervjun med Stefan Karlsson i ljudspelaren här nedan. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".