Hammarbyspelaren Christoffer Fagerström.
1 av 2
25-årige Christoffer Fagerström lämnade Ryssland och skrev på för Hammarby inför den här säsongen. Foto: Joel Hansson/Sveriges Radio
Bandy IFK Vänersborg Christoffer Fagerström mot Kalix nov -14 Foto: Elliot Ohlén/Sveriges Radio
2 av 2
Christoffer Fagerström från Vargön gjorde totalt åtta säsonger i Vänersborgs A-lag innan han blev proffs i Ryssland. Foto: Elliot Ohlén/Sveriges Radio

Christoffer Fagerström mest överskattad av alla spelare i Elitserien

0:22 min

Ex-Vänersborgaren Christoffer Fagerström är Elitseriens mest överskattade spelare. "Det finns nog två sidor av myntet", säger han.

Efter åtta A-lagssäsonger i IFK Vänersborg lämnade Christoffer Fagerström tryggheten i Sverige för att bli proffs i östra Ryssland och klubben Neftianik.

Där vann han tre titlar under sitt debutår, men till årets säsong vände han hem till Elitserien igen och Hammarby.

Under onsdagens upptaktsträff i Uppsala presenterades en elitenkät där 211 spelare och ledare fick svara på en rad frågor, bland annat vilken som är seriens mest överskattade spelare. 

Svaret: Christoffer Fagerström. 

– Man kan se det hela på två sätt; antingen tycker de så eller så har de stor respekt för mig. Det återstår att se vad de säger efter säsongen. Det finns nog två sidor av myntet, säger Christoffer Fagerström. 

Lyssna på hela intervjun med Christoffer Fagerström i ljudspelaren under artikeln. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista