bild på polismärke
Polisen har fått in mycket tips om smitningsolyckan. Men behöver fler. Foto: Elin Angvarson/Sveriges Radio

Polisen uppgiven efter smitningsolyckan

0:53 min

Polisen har fått in en rad tips efter smitningsolyckan i Trollhättan. Men än så länge har inget av tipsen gjort att polisen kommit vidare i fallet.

– Det handlar om iakttagelser om bilar som har har skador, eller bilar som framförts på ett avvikande sätt, har kört för fort eller på ett vårdlöst sätt, säger Tord Persson vid Trafikpolisen i Vänersborg.

Inget av de tips som hittills kommit in har gjort att polisen kommit vidare i fallet. Nu vädjar polisen om mer tips runt händelsen.

- Vi vill gärna ha fler iakttagelser kring olyckan, både kring fordon och personer runt 22-tiden när olyckan skedde.

Olyckan skedde vid 22-tiden måndagen den fjärde december på en parkeringsplats i Lextorp. Vittnen såg föraren smita från platsen, å pojken avled på väg till sjukhus på grund av skadorna.

--Vi har satt alla våra resurser för att lösa detta fallet. Därför bad vi Göteborg om hjälp med den olyckan som hände i Lilla Edet häromdagen, säger Tord Persson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista