Polisen Sten-Rune Timmersjö och försvunne Magnus Natschki
Sten-Rune Timmersjö på polisen (t.v) hoppas få hjälp att hitta en plats i sökandet efter Magnus Natschki (t.h). Foto: Marie Mattsson/Sveriges Radio och privat bild.

Nytt spår i Hogstorp-fallet: Polisen vill ha hjälp att hitta en plats

1:07 min

Magnus Natschki, 36, har varit försvunnen i en månad och han befaras ha blivit mördad i Uddevalla. Polisen vill nu ha allmänhetens hjälp för att hitta en plats som är intressant i fallet.

Polisen har under den senaste månaden bedrivit ett omfattande sökarbete efter försvunne Magnus Natschki i området kring Hogstorp i Uddevalla. De tror att han har blivit mördad och totalt sitter fem män häktade i ärendet, varav en misstänks för mord.

Familjen väljer nu att gå ut med hans namn och bild med förhoppning att han ska hittas. Samtidigt vill polisen ha allmänhetens hjälp för att hitta en plats som är intressant i utredningen.

 – Vi letar efter en plats, en grusplan i närheten av E6, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens avdelning för grova brott.

Enligt Sten-Rune Timmersjö ligger platsen cirka en timmes bilfärd norrut från Lövgärdet i Göteborg. I närheten av E6 finns en grusplan, som man kör in på genom två vita block.

– Det kan vara cementgrisar, rundbalar, metallpelare eller vad som helst som uppfattas som vitt, säger Sten-Rune Timmersjö.

På grusplanen ligger två grushögar. Nu vill polisen veta var platsen är. Och den som har uppgifter kan höra av sig till polisen på 114 14.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista