FC Trollhättan spelade oavgjort mot Bunkeflo i divison 1 södra

FOTBOLL: FC Trollhättan spelade 0-0 i den uppskjutna premiärmatchen mot Bunkeflo. Trollhätte-laget har bara vunnit en av de inledande matcherna i år, något som laget knappast är nöjda med.

741 personer på Edsborg fick se en ganska tillstängd match där båda lagen hade svårt att skapa några riktigt heta chanser. Hetast i hemmalaget var nyförvärvet från Örgryte, Erik Gustavsson, som efter tolv minuter hade ett halvfarligt skott någon meter över målburen. Samme Erik hade sedan under matchen nästan en handfull chanser utan att lyckas näta för hemmalaget.
FC Trollhättan hade ett övertag spelmässigt men när laget var oförmögna att utnyttja läget kunde Bunkeflo skapa ett visst tryck med dryga kvarten kvar. Ett stolpskott, så nära var gästerna att sno med sig tre poäng hem.
FCT har spelat fyra matcher i årets serie men har ännu inte vunnit på hemmaplan. Trollhätte-laget klättrar i och med poängen från tionde till sjunde plats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista