Trots röd tejp- vägen vid Hästepallarna öppen igen

I dag är det fritt fram att köra över Hästepallarna vid Gustafsberg i Uddevalla, trots att Uddevalla fortfarande är övertejpat på skylten vid avfarten vid Bratteröd.

Trots att vägen nu är öppen så visar fortfarande skylten vid södra infarten till Uddevalla vid Bratterödsmotet, att vägen är avstängd. Uddevalla är övertejpat med röd tejp.

Men enligt Vägverket är det fritt fram att köra på vägen, och tejpen kommer att sitta kvar ända till måndag morgon då en skylift kommer till platsen för att ta bort tejpen.

Det var den sista maj som vägen vid Hästepallarna i Uddevalla stängdes av för trafik. I början blev det trafikkaos då både vägen vid Hästepallarna och Uddevallabron var avstängd samtidigt. Efter att tre av fyra filer på bron öppnades så flöt trafiken på igen.

Nu kommer vägen vid Hästepallarna att vara öppen fram till den 25 juli då den stängs igen fram till den 11 augusti då arbetet ska vara klart.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".