Ingen Teliabutik i Uddevalla längre

Idag har Telias butik i Uddevalla öppet för sista gången. Butiken läggs ner från och med idag och i fortsättningen tvingas de Teliakunder i Uddevalla som vill ha en personlig service åka till Trollhättan eller ända ner till Göteborg.
Torbjörn Larsson, pressansvarig på Telia säger att teliabutiken läggs ner på grund av dålig lönsamhet. Beslutet att lägga ner Teliabutiken i Uddevalla har tagits under sommaren och för bara cirka en månad sedan informerades kunderna genom lappar i butiken som förklarar att idag är sista öppetdagen. Uddevallabutiken är en av sex butiker runtom i Sverige som lagts ner i år. Det är inte bara mindre städer som är drabbade. Tre av butikerna ligger i Göteborgs eller Stockholmstrakten. Men enligt Torbjörn Larsson har Telia inte helt övergett Uddevalla. Man förlitar sig på de fyra återförsäljare i Uddevalla som man har avtal med.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".