Mord i Strömstad

En död man hittades igår eftermiddag på en rastplats vid E6 norr om Strömstad. Kroppen var svårt bränd och polisen utgår från att mannen blivit mördad. En tipstelefon för allmänheten har öppnats.
En död man hittades igår eftermiddag, vid fem-tiden, på en rastplats vid Hogdals bygdegård, vid E6 norr om Strömstad. Kroppen var illa sargad och polisen utgår från att mannen blivit mördad, men har ingen misstänkt gärningsman. Tekniker och rättsläkare var på plats igår. Polisen vet inte vem mannen är. Han var mycket svårt bränd. Det var en privatperson som rastade sina hundar som fann mannen på rastplatsen vid Hogdals bygdegård. Den döde låg helt synlig, men personen som hittade honom kunde inte avgöra om det var en människa eller något annat, så illa tilltygad var kroppen. Eftersom mycket folk rör sig i området vid rastplatsen, som ligger 30 meter från E6:an hoppas polisen att det ska finnas ögonvittnen. Polisen i Strömstad har öppnat en tipstelefon, 0526 - 680 16.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".