En varböld i det förlegade svenska samhället

i programmet hör jag den gamla vanliga visan där läkarnas kvacksalverimonopol av rädsla för utkonkurrens attackerar homeopatvetenskapen. Läkarna, medicinalstyrelsen och läkemedelsindustrin är en enda kartellbildning och varböld i det förlegade svenska samhället.

Så var det även med attackerna från medicinalstyrelsen under 50 och 60-talen mot dr.Elis Sandbergs upptäckt av THX. Jag läser ur Åke Ohlmarks bok ”THX OCH MAKTHAVARNA ”där står mycket att läsa om vitrockarnas social - medicinalstyrelsens häxprocesser. I modern tid motsatte man sig mot ett universalmedel som upptäckts av en medicine docktor Elis Sandberg i Aneby och som botade de flesta av sjukdomar och skulle, om det fått utvecklats vidare, gjort dagens läkemedelsindustri helt överflödig på alla de giftmediciner som tillverkas där och skrivs ut av läkare utan några samvetsbetänkligheter. Undertecknad har själv aktivt deltagit i protestaktioner mot medicinalstyrelsens dåvarande Generaldirektör Rexed. Läs boken av Åke Ohlmark!/ Rune Pettersson Motala.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".