Hej..givande lyssning igen

Apropå Vronskij och Annas erotiska möte så läser jag på sid 170 om det... V. önskedröm var nu fullbordad... Anna är fylld av skam och fortsätter att förödmjuka sig.. eftersom hon redan har gjort det... V. darrar och är blek... de mådde inte bra efteråt kan man ju konstatera...om de nu är så kära, älskar varandra så mkt så borde de ju åtminstone känna sig någorlunda harmoniska en liten stund efteråt... tills den bleka krankheten kommer .. men de verkar ju dirket, åtminstone Anna, känna skam och ånger.. varför? undrar jag.

Men det mötet, föregicks ju inte av några erotiska antydningar, sensuella möten.... som Elsie Johansson sade... inga antydningar ens.. inga kjolar som lyfts.. helt plötsligt får man läsa att nu var det fullbordat.

Reagerade också på det där med hunden, som Aase Berg tog upp. jag var tvungen att läsa det fler gånger... en hund som tänker i den här boken med kristallkronor och baler... jättekul att vara med i den här cirkeln... och jag måste ännu en gång säga hur inspirerande det är att lyssna på Er... hej från Monika Hjelm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".