Fotbollssupportrar slogs vid Kungsmässan

Supportrar till fotbollslagen IFK Göteborg och Helsingborgs IF var sannolikt inblandade i ett stort slagsmål i Kungsbacka på lördag eftermiddag. Slagsmålet utspelades på en parkeringsplats vid köpcentret Kungsmässan.

Strax efter halv fyra ringde många till polisen och berättade att två gäng slogs med varandra. Några hade vita tröjor, de andra hade svarta. Konfrontationen var slut efter några minuter. Sen försvann de inblandade i olika bilar, innan polisen hann fram.

Polisen har inga rapporter om att det användes tillhyggen, och inte heller om att någon skulle ha skadats.

-Strax efter halv fyra ringde många människor till polisen och berättade att två gäng slogs med varandra. Några hade vita tröjor, de andra hade svarta. Konfrontationen var slut efter några minuter. Sen försvann de inblandade i olika bilar, innan polisen hann fram. Polisen har inga rapporter om att det användes tillhyggen, och inte heller om att någon skulle ha skadats.

Liknande bråk utspelade sig i Frillesås i våras.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".