Stökig juldagsafton

Juldagens kväll blev som vanligt stökig på sina håll i Halland med mycket folk på krogarna och ett flertal bråk. Sammanlagt har polisen omhändertagit 38 personer för fylleri. Sex har gripits misstänkta för misshandel och 4 rattfyullerister har stoppats.

I Falkenberg fick ordningsvakter ingripa mot flera personer som var inblandade i slagsmål med kniv. Två skadades lätt och två greps av polis.

Polisen har under natten också lyckats avvärja två självmord. I det ena fallet hade en ung kvinna lagt sig på järnvägsspåret norr om Varberg. Hon togs om hand och fördes till sjukhus. Det andra fallet inträffade i Halmstad. En kvinna hade tagit en överdos tabletter och låst in sig på en toalett. Polisen slog in dörren och såg till att kvinnan fick vård. På Strandhotellet i Mellbystrand blev en kvinna misshandlad av sin före detta man, som ogillade att hon var ute och roade sig. Mannen greps och har anhållits för misshandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".