Trafikkaos i Ullared

Under måndagseftermiddagen var det totalstopp i trafiken till och från Ullared. Enligt Boris Lennerhov, vd för lågprisvaruhuset Gekås, bildades det en mils kö från Falkenbergshållet till Ullared.

– Vi är i andra halvan av juli, det är måndag och det regnar. Då finns det inte så mycket att välja på, då brukar det bli väldigt intensivt. Men i dag har det blivit lite mer än någonsin, säger Boris Lennerhov.

Står trafiken helt stilla?

– Ja, både inne i samhället och på tillfartsvägen från Falkenberg är det väldigt långa köer. Vi kan inte göra så mycket åt det för vi har använt alla parkeringar som finns i Ullared.

Har sånt här hänt tidigare år?

– Ja, det har det gjort. Fast jag tror faktiskt inte att det har varit så omfattande. Det konstiga är att det alltid händer i början i veckan sommartid, det är tvärtom mot övriga året.

Vad kan du rekommendera dem som funderar på att åka till Gekås och handla?

– Jag tycker inte att man ska åka till Ullared i dag, jag tycker man ska vänta till senare i veckan för då blir det garanterat betydligt lugnare, säger Boris Lennerhov, vd för Gekås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".