Spaningsledaren:


-Det känns som vi lyckats
Mycket arbete återstår innan utredningen om mordet på Marcus Norén i Halmstad är klar. Men förundersökningsledare Lars Hamrén konstaterar att bevisningen så här långt är mycket stark.
De två männen kunde gripas på fredagen efter ett tips som lämnats till polisen på torsdagen. Gripandena skedde i en lägenhet i centrala Halmstad som polisen bevakade. I lägenheten gjordes fynd som knyter männen till brottet. Den ene av männen har också gjort vissa medgivanden. Motivet till brottet är än så länge okänt. Det finns ännu inget som tyder på att Marcus Norén känt gärningsmännen. Omständigheterna kring styckningen av kroppen återstår också att klarlägga. Såvitt polisen vet besitter ingen av de misstänkta styckningskunskaper. Det har varit intensiva spaningsdagar för hallandspolisen och chefen för avdelningen för grova brott, Lars Hamrén var märkbart lättad när pressen informerades på fredagskvällen: -Det känns som vi har lyckats!
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".