Flera misshandelsfall i länet

Lördagsnatten var stökig med personrån och flera misshandelsfall.

I Halmstad på Storgatan blev en man misshandlad med en gatsten vid två-tiden på lördag natt. En man i 25-årsåldern har anhållits misstänkt fär misshandel.

Förövaren riktade slag mot huvudet. Men tack vare att han värjde sig med armarna så fick han inga allvarliga skador. En person är gripen, misstänkt för misshandeln.

Vid ett-tiden rånades en man på sina ägodelar, plånbok, mobiltelefon och glasögon, på Granatvägen i Halmstad. Offret var mycket berusad och har inte kunnat berätta mycket om det som hände.

I Kungsbacka, strax före två, blev en man sparkad så han blödde. Några ordningsvakter såg det som hände och kunde hålla kvar den, som sparkat. Den misstänkte förövaren anhölls först, men släpptes. Enligt de första uppgifterna hade han också rånta sitt offer, men de uppgifterna är oklara.

I Varberg, redan klockan 19 på kvällen,  blev en man misshandlad med slag mot halsen. Förövaren ska också ha hotat sitt offer med ett baseballträ. En misstänkt greps på natten, men har släppts även han. Misstankarna kvarstår dock.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista