Fotbollsmatch skjuts upp efter polisanmälan

Nästa A-lagsmatch mellan division sex-lagen Gullbrandstorps AIS och Torup Rydö skjuts framåt. Den skulle ha spelats på lördag, men efter att domaren tvingades avbryta föreningarnas B-lagsmatch förra helgen, så har fotbollförbundet beslutat sig för att ändra matchdatum till den nionde september.

Gullbrandstorps styrelse har anmält en spelare i Torup Rydö, för att han ska ha slagit ned en av sina motspelare, så han blev medvetslös.

Nu skjuter man alltså fram nästa match, i syfte att förhindra en massa olustigheter, säger Björn Andersson, ordförande i Hallands fotbollförbund.

Det slumpade sig dessutom så att föreningarnas damlag också skulle mötas på lördag, och även deras match skjuts upp, till den tionde september.

Enligt ordföranden i Hallands fotbollförbund, Björn Andersson, har man fått in mycket olika versioner om vad som hänt, men klart är att en spelare i Gullbrandstorp låg medvetslös på marken och domaren avbröt matchen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista