Kungsbacka

Många tvekar om en ny tidning

Många Kungsbackabor är tveksamma till om det verkligen finns plats för ytterligare en tidning i Kommunen. Idag kom det första numret av Kungsbackanytt, men de flesta har fullt upp med de tidningar som redan finns.

Förutom dom tre lokaltidningarna, Norra Halland, Kungsbacka tidning och Kungsbackaposten läser många kommuninvånare Göteborgsposten som har en särskild Hallandssida, som just domineras av nyheter från Kungsbacka och som också har flest prenumeranter.

– Det är tillräckligt som det är tycker jag. Jag hinner inte läsa hälften, säger en av de Kungsbackabor som P4 Radio Halland har pratat med.

Även Hallands Nyheter har dagligen nyheter från länets nordligaste kommun och dessutom finns den lokala webbtidningen Kungsbacka Online, och gratistidningen Metro.

– Men samtidigt tycker jag att det är roligt därför att folk läser istället för att bara sitta framför datorn och få all information, sägger samma Kungsbackabo.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".