Ung hyltekvinna bortrövad Pojkvännen åtalas

För två veckor sedan blev en ung kvinna i Hyltebruk bortrövad och misshandlad av sin förre pojkvän, en 19-åring. Nu åtalas 19-åringen för flera fall av misshandel och människorov
. Det var på söndagseftermiddagen den 20 juli som 19-åringen kom hem till sin före detta flickvän som bor hos sin mamma i Hyltebruk. När hon satt sig i hans bil för att prata hindrade han henne med våld att stiga ur och körde iväg i hög fart. Under bilfärden slog 19-åringen kvinnan och drog henne i håret samtidigt som han hotade henne till livet. Utanför Unnaryd stannade han på en liten skogsväg där han sa åt henne att stiga ur. Där blev kvinnan åter hotad och misshandlad och även tvingad ner i bilens bagageutrymme som dock var för litet för att luckan skulle gå att stänga. Till slut körde 19-åringen tillbaka kvinnan till Hyltebruk och släppte av henne vid bostaden. Där greps han av polis och har sedan dess suttit häktad.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".