Innebandy

Warberg tvingas till avgörande

Det blev förlust för Warberg i den fjärde kvartsfinalen mot Falun. Precis som i tidigare matcher vaknade Warberg till sent. Inför den tredje perioden ledde Falun med 5-2.

Warberg hämtade upp till 5-5 innan Falun avgjorde med ett 6-5-mål. Warbergs tränare Isac Karlsson kan bara konstatera det är i sista perioden laget börjar spela.

– Det har ju sett likadant ut i ett par av matcherna. Vi vet att vi är starka och både vi och Falun vet om att det har blivit en upphämtning i sista perioden. Så vi trodde väldigt starkt att vi skulle vända i sista perioden, säger Isac Carlsson.

Nu ställs Warberg inför en avgörande kvartsfinal hemma i Sparbankshallen på torsdag. Då gäller det för Warberg att vara med från början.

– Det handlar om att få till samma matchbild som vi hade i Varberg senast där vi var riktigt aggressiva från start och satte fart på bollen. När vi har ett riktigt högt bolltempo då får Falun det svårt i försvarsspelet och det är dit vi måste hitta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista