24-årig man försvunnen

Polisen har i en vecka letat efter en 24-årig man från Halmstad som försvann efter en fest med sina vänner.

Mannen är 170 cm lång, smal och har hår som är blonderat. När han försvann var han klädd i svarta kläder, röda skor och en jacka som var dekorerad med spännen. T-shirten han bar har japanska skrivtecken på framsidan.

Det var natten mellan förra fredagen och lördagen som 24-åringen försvann, spårlöst. Han hade varit på fest på Söder i Halmstad och vid ett-tiden på natten gav sig ett gäng kamrater i väg till fots mot centrum. Kompisarna promenerade utmed Nissan, längs med kajen. Efter en stund märkte någon i gänget att 24-åringen var försvunnen och sedan dess är han borta.

Enda livstecknet är att hans mobil varit i gång i 20 minuter senare på natten. Polisen vet att mobilen då befann sig på Söder, i höjd med norra hamnen. Sedan dess är mobilen avstängd.

– Han kan fortfarande frivilligt hålla sig undan, han kan ha rest någon annanstans men risken finns att han har ramlat i Nissan, säger utredningschefen vid Halmstadspolisen, Tomas Karlsson.

– Vi håller på att prata med hans kamrater, vi har bearbetat tips och vi har även sökt vid Nissans kanter. Det är väldigt hög vattenföring så strömmar kan ha fört ut honom i Laholmsbukten, om det nu är så att han har ramlat i och i så fall tyder allt på att det är en olyckshändelse, säger Tomas Karlsson.

Du kan tipsa Hallandspolisen dygnet runt på telefon 114 14