Amerikan klar för HBK

Under onsdagen skrev 25-årige amerikanen Ryan Miller på för Halmstads Bollklubb. Miller kommer närmast från Ljungskile där han spelade 14 matcher förra året. Redan förra året hade HBK ögonen på honom men då blev det inget kontrakt.

– Jag fick fina intryck av föreningen, spelarna, ledarna och atmosfären när jag var här förra året och blev mycket glad när jag nu fick chansen att komma hit, säger Ryan Miller på HBK:s hemsida.

Förra året valde HBK att nöja sig med en ny ytterback och det blev Christian Järdler. Inför kommande säsong så har Emil Jensen försvunnit från truppen vilket gjort att det blivit en lucka.

– Ryan är en ytterback med offensiva kvalitéer men även med goda defensiva. Han är beslutsam och är uthållig att jobba upp och ner under en hel match utan att ta slut, säger HBK-tränaren Lasse Jacobsson på klubbens hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".