Halland

Bråk och inbrott

Det har varit en lugn natt mot lördag i Halland, men några sitter ändå gripna hos polisen.

Två män greps och misstänks för rån och narkotikabrott på fredagskvällen. Det var vid 22-tiden på varuhuset Hajen i Varberg som en 29-åring och en 18-åring blev upptäckta när de snattade. En väktare som ville ta tillbaka varorna hotades han av de två. I och med hotet så förvandlades brottsrubriceringen till rån.

Förutom de båda sitter ytterligare två män hos polisen misstänkta för våld mot tjänsteman sedan de bråkat med ordningsvakter på krogar i Halmstad i natt.

Och bostadsinbrotten fortsätter - strax före klockan nio på fredagens kväll bröt sig någon in i en lägenhet på Falkagård i Falkenberg genom ett fönster - vad som stals är oklart.

Och vid halv nio-tiden i går kväll hörde en villaägare på Altona i Laholm ljudet av glaskross från altanen. Polis med hundpatrull försökte spåra tjuven som dock inte kunde gripas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".