Halmstad

Fortsätter sälja ogiltiga biljetter

Biljettstrulet kring Roxettes konsert fortsätter. Företaget Biljett Nu fortsätter att sälja biljetter från sin hemsida, trots att de enligt arrangören av konserten är värdelösa.

Sveriges Radio Halland har inte heller idag lyckats få tag i ansvariga för Biljett Nu. Efter att ha stått i fyra timmar fastnade vår reporter i ett läge där den automatiska rösten meddelade att "du har plats nummer ett i kön."

Vid ett nytt samtal till Biljett Nu har de programmerat om telefonsvararen och via den lämnar de det här meddelandet.

– Välkommen till Biljett Nu. Angående Roxetteskriverierna som har varit i tidningarna den senaste dagarna kan vi meddela att alla biljetter som är köpta av Biljett Nu till Roxettes spelning i Halmstad gäller. Vidare kan vi informera att vi ligger i en tvist med Live Nation och arbetar för att lösa den snarast möjligt. Vad det gäller återbetalning av biljetter kan vi försäkra att vi kommer följa gällande lagar och regler. Tack och välkommen åter.

Carl Pernow, vd för medarrangören Live Nation blir förvånad när han hör vad rösten säger. Han har samma inställning som tidigare, att Biljett Nus biljetter som är köpta efter nionde juli inte kommer att gälla på konserten eftersom Biljett Nu inte har något kontrakt med varken Nöjet Konsert AB eller Live nation som är arrangörer.

Carl Pernow på Live Nation meddelade idag att de har polisanmält Biljett Nu för olovlig försäljning av biljetter.