Volleyboll

Hylte föll mot unga Falköping

"Jag tror inte det finns något vi kan ta med oss från den här matchen"
1:44 min

Hylte hade chansen att komma ikapp RIG Falköping i elitserien i volleyboll. Men laget förlorade matchen med 0-3 i set (19-25, 24-26, 20-25). Samtidigt vann Falkenberg mot Lund.

Hylte klarade inte av ynglingarna från volleybollgymnasiet i Falköping. Gästerna kunde resa hem med en klar seger, 3-0 i set.

- De kommer hit till matchen med mycket energi och bra fart, och vi har väl ingenting av det där idag, säger Hyltes Martin Andersson efter matchen.

Bästa poängplockare i matchen för Hylte var Joel Lindberg, 14 poäng, samt Sean Jones, 11 poäng. Publiksiffran hamnade på 293 åskådare.

Det andra halländska laget i elitserien, Falkenberg, vann sin match mot Lund med 3-0 i set. Setsiffrorna var 25-4, 25-10, 25-12. Bästa poängplockare för Falkenberg: Marc Richardsson och Kyle Gramit, båda 15 poäng. Matchen spelades i Ullaredhallen (!) inför 357 åskådare. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".