Senaste veckan har varit tuff för Alexander Borgstedt och de andra i Aranäs. Men trots förlust idag var det ett fall framåt för laget. Foto: Per Söderhjelm/Sveriges Radio.
Handboll

Ny storförlust för Aranäs

Aranäs tredje raka förlust
2:42 min

Aranäs förlorade med 25-33 mot Guif på lördagen. Laget är nu nere i en djup svacka och har en målskillnad på 69-115 de senaste tre matcherna.

Trots en åttamålsförlust mot Guif idag var den här matchen ett fall framåt för Aranäs som i förra matchen föll med 20-42 mot Skövde.

– De två tidigare matcherna har varit under all kritik, men idag kämpar vi på rätt väg i alla fall sen så har vi lite oflyt och det har man om man har en tung period, säger Alxander Borgstedt, som idag var Aranäs främste målskytt med åtta mål.

Hur har den senaste veckan varit?

– Självklart har den varit jättetung, men idag står vi upp för varandra som vi inte har gjort tidigare, och det var positivt i alla fall. Vi har sagt att vi får gå tillbaka till basic, och börja lite på varandra. Det har vi inte gjort innan, och ibland händer sånt och det är svårt att förklara men vi får bita ihop, så kommer vi igen, säger Alexander Borgstedt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".