Ingrid Johansson var för första gången på loppmarknad på ett hotell. Och hon fyndade direkt. Foto: Linus Lindahl/Sveriges Radio
Halmstad

Populära speglar på hotelloppis

1:23 min

Renovering av hotell kan innebära flera körningar till soptippen. Men i Halmstad är det i dag loppmarknad på ett av hotellen. Pengarna går till välgörenhet.

– Vi har renoverat ett antal hotellrum, och nu vill vi gärna att saker som vi har haft här kommer till användning. Dessutom går pengarna oavkortat till ett välgörenhetsprojekt vi har. Det känns jättebra, förklarar Petra Schollin, vd för Norre Park Hotel.

Linnea Begman från Halmstad hade hittat till hotelloppissen.

– Jag är inte ute efter något särskilt men jag brukar gå på loppisar, det är en vana jag har. Just nu kollar jag på de här speglarna som jag tyckte var jättefina, säger Linnea.

Vad skiljer från en traditionell loppmarknad?
– De har mycket av samma. Här finns massa stolar och speglar, det är ju bra om man vill ha fler av samma.

Och det var fler som föll för speglarna med guldram. En av dem var Ingrid Johansson.

– Det är första gången jag är på en sådan här loppmarknad. Jag tycker det är roligt att se vad de har haft för grejer på hotellet.

Blir det ett hotellrum hemma hos dig nu då?
– Det ska det nog inte bli. Jag ska bara byta spegel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista