Elodramas (Camilla Bondesson) Foto: Pressbild
Halland

Bara halländsk musik i P4 den 14 mars

Den 14 mars hör du bara halländsk musik i P4 Halland – från morgon till kväll spelar vi låtar från Hallands alla hörn. Dessutom kör vi nio artister live i studion. Här kan du se hela programmet. 


King Melodies (07.15)

Indiepopbandet från Varberg med Martin Bäcklin i spetsen, har alldeles nyligen släppt en EP, Hang with me.

David Miles (08.15)

David Miles har släppt ett antal plattor, den senaste ”Tiden är ett jetplan”, kom hösten 2012. Singeln ”Det är bara så det är” från 2011 har spelats flitigt i Sveriges Radio och även i finska radion. 


Anna-Lena Winter (09.15)

Anna-Lena, från Glommen i Falkenberg, har agerat förband till Bob Dylan och Ian Hunter och är nu aktuell med detsamma för Dan Hylander. Och förutom att vara singersongwriter, gör hon hemsida åt Manfred Mann's Earth Band.


Sara Löfgren (10.15)

Sara Löfgren slog igenom i Fame Factory 2004 och har sedan dess turnerat Sverige runt med sin sång och musik. Ett antal plattor har det hunnit bli. ”Starkare” kom 2004 och såldes i hela 60.000 exemplar.


Andreas Lindh (11.15)

Andreas Lindh, från Vessigebro, 2012 års vinnare i den halländska delfinalen av Svensktoppen Nästa med låten Hands over fire.


Hannah Svensson (12.15)

Hannah Svensson, född och uppvuxen i Falkenberg, är en jazzsångerska ”på G”. Hon har jämförts med bl.a. Rigmor Gustavsson och Victoria Tolstoy. Tillsammans med sin pappa, Ewan Svensson, som är en av Sveriges främsta jazzgitarrister, bildar hon Two Generations.


The Laila Band (15.15)

The Laila Band består av Matilda Schough, Jens Classon, Torbjörn Karlsson och Johan Ljuslin – ett pop/countryband från Fegen.


Linnea Olsson (16.15)

Linnea Olsson är Halmstadmusikern som med sin cello och sin röst inte lämnar någon oberörd.


Elodrama band (17.15)

Halmstadartisten Elodrama (eller Camilla Bondesson som hon egentligen heter) producerar elektronisk musik och släppte en platta i slutet av 2012 med tydliga influenser från 80-talets synthpop.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".