God arbetsmiljö belönad

Tolv arbetsplatser inom Landstinget Halland belönades på torsdagen med 25 000 kronor vardera, för sin goda arbetsmiljö. Det var landstingets personalutskott som ville stimulera till ett fortsatt arbete med arbetsmiljön.

De som fick pris vid en högtidlighet i landstingshuset har framför allt arbetat med den psykiska arbetmiljön, med delaktighet, gemenskap, jämställdhet med mera. Pristagarna är väl spridda över länet och täcker in allt från sjukhuskliniker och städservice, till folktandvård och vårdcentraler. Landstinget Halland har den näst lägsta sjukfrånvaron bland sina anställda i landstingssverige.

De arbetsplatser som belönades var: Kungsbackas ambulansavdelning, Vuxenpsykiatrin i Kungsbacka, vårdavdelningen på Kungsbackas sjukhus, ortopedkliniken på sjukhuset i Varberg, vårdcentralen på Håsten i Varberg, barnhabiliteringen i Falkenberg/Varberg, folktandvården i Falkenberg, akut- och anestesikliniken i Halmstad, städservice på länssjukhuset, folktandvården i Halmstad, Hyltes primärvård och folktandvården i Knäred.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".