1 av 8
2 av 8
Lyssnaren Christas senaste tatuering.
3 av 8
Lyssnaren Janne visar upp sin tatuering.
4 av 8
Lyssnaren Mats visar upp sin tatuerade underarm.
5 av 8
Programledaren Pablo visar upp sin räk-tatuering.
6 av 8
7 av 8
8 av 8
Diego & Rennerfelt

Lyssnarna: Här är våra tatueringar

4:10 min

I torsdagens tatueringsspecial i Diego & Rennerfelt strömmade berättelserna in om tatueringar: De som man ångrar, den man gör när man är 70 år eller den man ser över sonens rygg.

– Förr var det väl sjömännen och busfolk, men jag har gjort en förra året och jag blir 70 år i år, berättade lyssnaren Eva Berntsson som hade gått runt i nästan 30 år och velat göra en tatuering.

Eva passade dessutom på att uppmana programledaren Marika Rennerfelt, 67, att själv göra en tatuering.

– Ska jag ha en tatuering ska jag ha en liten fjäril, förklarade Marika.

Och en liten blå fjäril blev det, fast bara en tillfällig sådan. Och det återstår att se om det blir en permanent gaddning för Marika Rennerfelt. Rikard erbjöd sig trots allt att betala halva tatueringen.

Reportern Ann Jornéus stod för den enda kritiska åsikten. För Ann var det en traumatisk upplevelse när hon såg sin sons stora ryggtatuering för första gången.

– Jag hatar tatueringar! utbrast hon.

Har du själv en tatuering som du ångrar, älskar eller vill visa upp? Då kan du ladda upp den på Facebook eller Twitter där vi heter P4 Halland. Eller skicka ett mejl på p4halland@sverigesradio.se .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista