West end station vann förra årets länsfinal. Foto: Anna Erlandsson/Sveriges Radio
Svensktoppen nästa

Svensktoppen nästa 2014, sista chansen!

Fram till midnatt 1 april är det möjligt att skicka in bidrag till årets tävling som äger rum på Stålboms i Falkenberg den 26 juni.

Många artister har redan gjort det, men kanske finns vinnarlåten i en byrålåda eller som en ljudfil som ännu inte skickats iväg.

Vi söker Hallands bästa låt i P4:s stora rikstäckande musiktävling Svensktoppen nästa. Kanske blir det du som vinner och får vara med i Melodifestivalen 2015?

För sjunde året i rad har både nya och etablerade låtskrivare och artister chansen att tävla i Svensktoppen nästa. Vinnaren kommer inte bara att spelas i P4, utan får också en utmanarchans till legendariska listprogrammet Svensktoppen och får dessutom ett erbjudande om att som artist medverka i 2015 års Melodifestival.

Det är mellan 1 mars och 1 april som du som skriver, sjunger och spelar egen musik har möjlighet att skicka in din nyskrivna och nyinspelade låt till P4 Halland. Låten får vara max fyra minuter och den ska kunna spelas live inför publik.

Här hittar du information om årets tävling, aktuella tävlingsregler och tävlingsblanketter, adresser och hur du går tillväga om du vill skicka in ett tävlingsbidrag.


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista