Regina Lund skickar energi till FFF

4:14 min

Falkenbergs FF har fått oväntat hjälp. Regina Lund, skådespelerska och medium, skickar energi till laget som enligt henne är "en askungesaga".

Regina Lund är kanske mest känd som skådespelare, artist och konstnär, men hon är även healer och medium. Och hon har valt att lägga sin energi på Falkenbergs FF.

– Hon blev tydligen förälskad i oss i början av säsongen, i en askungesaga, som hon kallar oss, förklarar Eric Nilsson, FFF-supporter och sportjournalist som har tagit kontakt med Regina Lund.

Hennes namn dök nämligen upp på lagets oficiella Facebook-sida. Eric ringde då upp skådespelerskan för att kolla om det verkligen var hon som gillade deras inlägg.

Regina Lund förklarar att ödet har fört henne till Falkenberg. Hon har bestämt sig för att skicka energier till laget.

– Hon jobbar ju som healer och medium också, så det är på den vägen antar jag. Nu är jag inte så insatt i detta, men kan det hjälpa laget, så är jag bara glad, säger Eric Nilsson.

Vad tänker du om hennes supporterskap?

– Det är bara kul om en kändis håller på FFF och stöttar oss offentligt. Nu har vi tre stycken.

Och det är bra spridning på känsidarna.

– Det är Robert Wells, Regina Lund och Per Krusell i nobelkommittén för ekonomipriset, förklarar Eric Nilsson.

Han passade på att fråga Regina Lund om hon inte ville skriva en låt har till Falkenbergs FF.

– Hon frågade om vi skulle ha den på svenska eller engelska. Jag svarade "på svenska, naturligtvis". Och hon sade att hon skulle återkomma.

Kommer hon att fortsätta ge Falkenberg energi?

– Ja, det verkar ju så. I alla fall året ut. Förhoppningsvis nästa också. Hon har ju varit på några matcher har man hört. Det är andra som har sett henne i biljettluckan och tjoat på henne. Så det är trevligt.

Regina Lund är övertygad om att det blir två vinster här på slutet. Eric Nilsson är mer försiktig.

– Åtminstone fyra poäng, gissar han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista