50-årig man anhållen för mordbrand

"Greps i samband med husransakan"
1:27 min

Flera bränder inträffade  i villor i Halmstad, Torup och Tvååker under kvällen och natten. En man i 50 årsåldern har anhållits för att ha anlagt  branden i Halmstad.

En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt för att ha anlagt en brand i en villa i Söndrum på juldagskvällen. Villan på Knutåkersvägen förstördes helt men ingen person skadades. Polisen misstänker att branden är anlagd, och sent igårkväll greps en man i 50-årsåldern vid en husrannsakan. Det kommer senare att göras en teknisk undersökning av brandplatsen.

Vid ett-tiden i natt larmades räddningstjänsten till en villa i Torup. Det brann då i villan med kraftigt rökutveckling. Ingen person fanns kvar i byggnaden när det började brinna.

Tidigt på morgonen fick räddningstjänsten i Varberg rycka ut för att släcka en brand i en villa i Tvååker.Det brann i ett uterum och en i vägg till villan på Ringvägen som snabbt kunde släckas. En trolig orsak till branden är ett elfel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".