Sannarpseleven Kais. I bakgrunden är den tekniska platsundersökningen vid skolans entré nyss avslutad. Foto: Henrik Martinell/Sveriges Radio
Sannarpseleven Kais. I bakgrunden är den tekniska platsundersökningen vid skolans entré nyss avslutad. Foto: Henrik Martinell/Sveriges Radio

Elever oroliga efter bråket på Sannarp

"Hörde att någon hade blivit knivhuggen"
1:13 min

Eleverna på Sannarpsgymnasiet har inte fått några besked från skolledningen, men många har sett och hört om dagens blodiga bråk där tre fick föras till sjukhus.

– Jag hörde bara det varit lite bråk på skolan och att någon hade blivit knivhuggen. Många blev oroliga, säger Kais som går på gymnasiet.

Eleverna Wilma och Kais har ännu inte fått information om vad det var som egentligen hänt. Men som många andra elever har de sett blodspåren på marken, både i skolan och utanför.

– Det är ganska sjukt. Det känns typ som en film, säger Wilma.

Polisen bekräftar att det rör sig om ett stort bråk på skolans område och att två personer har gripits. Det ska ha använts knivar och personer har setts fly från skolans område.

Kommer ni vara oroliga nu?

– Nej, inte orolig så. Men det är inte roligt när sånt här händer. Och det finns de som blir oroliga. Så ska det inte vara, säger Kais.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".