Nervösa FFF supportrar samlades på IP på tosdagsmorgonen inför kvalmatchen mot Sirius. Foto: Andreas Svensson/Sveriges radio
Nervösa FFF supportrar samlades på IP på tosdagsmorgonen inför kvalmatchen mot Sirius. Foto: Andreas Svensson/Sveriges radio

FFF är på väg mot kvalet

1:35 min

Laddade och nervösa samlades FFF-supportrarna på Falkenbergs IP på torsdagsmorgonen. Med på bussresan fanns både banderoller, hejaramsor och ett glatt humör.

Samtidigt som fansen samlades på torsdagsmorgonen så kom spelarna till IP. Supportrar och spelare hälsade, lyckönskade och tog foton innan respektive buss avgick.

– Det är väldigt nervöst men man hoppas ju på det bästa såklart, säger Markus från supporterklubben när han samlade ihop flaggorna som skulle med till Uppsala.

Ett hundratal meter bort stod spelarbussen som skulle ta laget till flygplatsen. Längst bak satt årets succéanfallare Gustaf Nilsson.

– Jag är väldigt laddad. Det ska bli två roliga matcher och jag hoppas vi kan få spela ut vårt spel och spela bra så det blir bra, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista