Innebandy

Warberg förnedrat av Mullsjö

1:32 min

Mullsjö AIS tog sin tredje raka seger i superligan när man besegrade Warberg med 9-1. 2451 åskådare såg matchen i Kinnarps Arena.

Mullsjö såg ut att stortrivas i Kinnarps Arena där SSL-matchen mot Warberg spelades. Ett taggat Mullsjö körde över Warberg i första perioden och gick till periodvila med en 4-0 ledning. Henrik Olofsson i Mullsjö med förflutet i Warberg var på strålande spelhumör. Olofsson gjorde matchens två första mål och spelade fram till 4-0 målet.

Warberg som kom till matchen med fyra raka segrar skapade målchanser men fick inte in bollen bakom duktige målvakten i Mullsjö Benjamin Löfdahl. Det blev ett mål i den andra perioden och det var Mullsjö som gjorde 5-0 genom Sebastian Palmqvist.

Och Mullsjö fortsatte ösa på framåt i den tredje perioden mot ett uppgivet Warberg. Kim Ganevik satte 6-0 och Kevin Lundgren sköt 7-0. Tillslut skulle ändå Warberg spräcka nollan för Benjamin Löfdahl och Mullsjö när Jonatan Åkesson reducerade till 7-1 med tre och en halv minut kvar. Warberg tog ut sin målvakt och jagade ny reducering, då satte Johan Nygårdh 8-1 i tom bur. Kim Ganevik gjorde sedan sitt andra mål fram till 9-1 i slutminuten och spikade slutresultatet.

Förlusten gör att Warberg nu ligger på sjunde plats i SSL.


Mullsjö AIS - Warberg IC  9 - 1  (4-0,1-0,4-1)

Mål Mullsjö: Henrik Olofsson 2, Kevin Lundgren 2, Kim Ganevik 2, Petter Van-Keppel, Sebastian Palmqvist, Johan Nygårdh.

Mål Warberg: Jonatan Åkesson.

Publik: 2451 i Kinnarps Arena