Carl-Oscar Andersson och Jonathan Larsson samt Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Foto: Henrik Wallenäs  och Salong Du Mats
Carl-Oscar Andersson och Jonathan Larsson samt Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Foto: Henrik Wallenäs och Salong Du Mats

I am Nova imiterar Stefan & Krister

Falkenbergs rockduo I am Nova imiterar humorlegenderna på sin nya bandbild. "Det var spontant och kul" säger fotografen till P4 Morgon.

– Från att dom kläckte idén till att bilden var tagen och redigerad hade det nog tagit två timmar. Det var väldigt spontant och kul, säger fotografen Henrik Wallenäs till P4 Halland.

När Hallands Nyheter rapporterade om tilltaget berättade både Krister Classon och I am Novas Carl-Oscar Andersson att de såg imitationen av det 20 år gamla fotot som en tribut.

– Vi vill stå för ett gott hantverk, precis som Stefan & Krister, så fotot ska absolut ses som en hyllning, berättade Carl-Oscar Andersson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".