Arkivbild. Magnus Svensson i aktion. Foto: Eva-Lena Johnsson/Arkiv
Arkivbild. Magnus Svensson i aktion. Foto: Eva-Lena Johnsson/Arkiv

Storförlust för WIC - ingen rolig comeback för Magnus Svensson

Hör Magnus Svensson efter comebacken!
3:04 min

Det hade kunnat sluta på ett roligare sätt för Magnus Svensson när han nu var tillbaka i Warberg. Det blev nämligen storförlust hemma mot Karlstad med 1-9.

De 847 åskådarna som tog sig till Wictory Center fick se hemmalaget Warberg bli utspelat av Karlstad och till sist förlora med 1-9 (0-1, 0-3, 1-5).

Hemmalaget hade svårt att få till offensiven och många av skotten hamnade antingen i Karlstads försvarsmur eller så räddade målvakten Nicklas Nilsson. Först drygt 10 minuter in i den tredje perioden kunde WIC göra sitt enda mål genom Mattias Hasselström och då var det en reducering till 1-5. I ivern att reducera ytterligare så rasade försvarsspelet i slutet av matchen och i stället blev det Karlstad som kunde göra ytterligare fyra mål, varav ett i numerärt underläge. Adam Colling svarade för fyra mål för sitt Karlstad.

Magnus Svensson gjorde comeback efter ca ett och ett halvt års bortavaro och svarade för en godkänd insats och i den första perioden hade han ett par bra lägen framför gästernas mål, men inget ville sig för WIC denna kväll och nu får man snarare titta nedåt i tabellen. Nedflyttningsstrecket är betydligt närmare än slutspelsstrecket.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".