Hylte/Halmstad väntar på mottagning. Foto: Patric Ljunggren/Sveriges Radio
Arkivbild. Hylte/Halmstad väntar på mottagning. Foto: Patric Ljunggren/Sveriges Radio

Det vill sig inte för Hylte/Halmstad mot Engelholm

3:08 min

För tredje gången i rad föll Hylte/Halmstad mot Engelholm. Matchen i damernas elitserie slutade 3-1 till skånelaget på söndagskvällen.

Hylte/Halmstad, som i förra omgången tog en imponerande seger mot Svedala, föll den här helgen vid sitt skånebesök. Första set togs enkelt av Engelholm med 25-17, sen vann Hylte/Halmstad ett jämt andra set. Därefter var glädjen över för denna gång efter 17-25 och 23-25.

Hylte/Halmstad är dock kvar i toppen av serien men frågan är om Engelholm ändå fått ett övertag på laget inför slutet av säsongen.

– De vann serien förra året så det kanske de har. Man jag ser ändå tendenser hos oss som är bättre nu än vid de föregående mötena, säger tränaren Tony Westman.

Vad betyder det här psykologiskt inför slutspelet.

Det är klart att man hellre skulle vilja ha med en seger i denna matchen men nu har vi inte det. Det är också så mycket som kommer att hända den tid som är kvar till slutspelet startar, säger Westman.


Patric.ljunggren@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista