Casper Jarnebrink, Arvingarna och P4 Hallnds morgonprogramledare Anna Bergh och Fredrik Almryd som testar på Casperlooken.
Casper Jarnebrink, Arvingarna och P4 Hallands morgonprogramledare Anna Bergh och Fredrik Almryd som testar på Casperlooken. Foto: Bildmontage

Arvingarna-Casper om sin omtalade frisyr

5:25 min

Ett programledarinhopp i Bingolotto var allt som krävdes för att starta en viral snackis om Arvingarnas Casper Jarnebrinks frisyr.

Emma Mörner som jobbar på frisörsalongen Hair by Angels i Kungsbacka är den som skapat Casper Jarnebrink i Arvingarnas frisyr, som blivit en riktigt snackis på internet.

Han är rakad på sidorna och har en fläta i nacken som är gjord av extensions. Inspirationen till frisyren hade Casper fått från en populär TV-serie.

– Det var när Casper var på salongen, så hade han sett den här serien Vikings och så satt vi och diskuterade att han är så himla cool i håret, huvudpersonen Ragnar Lothbrok. Då frågade Casper om man kunde göra så där? berättade Emma Mörner när P4 Morgon ringde upp henne.

Uppmärksamheten över Casper Jarnebrinks frisyr tog fart efter att han gjorde ett inhopp som programledare i Bingolotto. Nu skrivs det bloggmetrar om frisyren på nätet och det har skapats en viral snackis.

Vi passade på att ringa upp Casper från Arvingarna, som är på semester, för att fråga ut honom om frisyrhysterin och om stundande spelningar i Halland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista