Köande Tilly som är först i kön utanför Falkenbergs Turistinformation tillsammans med vännen Ebba Pettersson.
Köande Tilly som är först i kön utanför Falkenbergs Turistinformation tillsammans med vännen Ebba Pettersson. Foto: P4 Halland

Kompisar trotsar kylan för eftertraktade biljetter

Eftertraktade biljetter
2:54 min

Galenskap eller helt enkelt ett stort fan kan var faktorer som trotsar kyla och snö en hel natt i sin jakt efter eftertraktade Springsteenbiljetter.

I natt har det varit kallt och bistert och på vissa håll i länet har snön fallit. Att då frivilligt sitta utanför ett biljettställe och tillsammans med andra sova under bar himmel kan bar tyda på galenskap eller att man är ett stort fan.

Synen verkar var så på många ställen i länet som säljer biljetter och det som många vill åt är de eftertraktade biljetterna till Bruce Springsteen konsert på Ullevi i Göteborg den 25 juni.

Några trogna fans som trotsar kylan är vännerna Tilly Ottemark och Ebba Pettersson från Falkenberg som köat sedan 15.00 igår onsdag utanför Falkenbergs Turistinformation. Biljettförsäljningen startar klockan 09.00.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".