Andreas Klintgren, i bakgrunden syns rök från hans arbetsplats som brunnit upp.
Andreas Klintgren, i bakgrunden syns rök från hans arbetsplats som brunnit upp. Foto: Muhamed Ferhatovic

Hans arbetsplats brann upp i industriområdet

3:53 min

Andreas Klintgren väcktes under morgonen av en kollega som sa att det brinner i industriområdet på larsfridsvägen i Halmstad. Han är både chockad och ledsen. 

Andreas Klintgren jobbade i en av lokalerna som fanns i den stora industribyggnaden som under morgonen brann upp. 

– Många tankar snurrar i huvudet nu. Känner mig ledsen och det är jobbigt helt enkelt. Nu tänker jag mycket på vad som orsakade branden, tänker på alla anställda som jobbade på arbetsplatsen som brann upp på bara några timmar, säger Andreas Klintgren.

Vad tror du kommer hända den kommande tiden?

– Jag hoppas att företagsledarna för de olika företagarna hittar en lösning på detta, de har säkert någon form av plan på hur de ska göra. De flesta kommer så snabbt som möjligt försöka få igång sina verksamheter så snabbt som möjligt, säger Andreas Klintgren.  

Andreas Klintgren jobbade i tre år med lagertransport inom ett av företagen som hade sitt lager i den stora industribyggnaden som under morgonen på långfredagen brann upp. Han och många anställda var chockade över nyheten som kom imorse att arbetsplatsen brunnit ner. 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista