Mediet Karsten letar spöke i radiostudion
Mediet Karsten letar spöke i radiostudion Foto: Andreas Svensson/P4 Halland och Robert Eldrim

Karsten Torebjer jagar P4 Hallands radiospöke

"Ja det er Nisse!"
7:40 min

Mediet Karsten Torebjer fick under morgonprogramet kontakt med programledaren Annas "inbillade" radiospöke som visade sig vara hennes pengasugna morfar.

I morgonprogrammet pratades det i dag mycket om andlighet och ett befarat radiospöke som hemsökte studio 3. Trots viss skepsis så släpptes det ökända danska mediet Karsten Torebjer loss och fick direktkontakt med andevärlden.

– Nisse er dig vi taler til Nisse? Ja det er Nisse! Det er Nisse, som er her i studiet!

När mediet inte lyckas lura av programledaren Anna Bergh några pengar så tar komikern och skådespelaren Patrik Larsson över.

På lördag uppträder han på Halmstad Teater med föreställningen "Karsten Torebjer - Psychic Medium Live, humor från andra sidan".

– Det är ju turnéavslutning så det måste bli den absolut bästa föreställningen på hela turnén som sätter spiken i kistan.

Föreställningen snurrar runt karaktären Karsten Torebjer som Patrik kom på och skapade för sju år sedan när han tittade på ett medium på TV.

– Jag tänkte, du är ju inget medium. Du går ju bara runt och fyllesnackar.

Lyssna på hela intervjun i länken här ovanför.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".