Otto Martler, målvakt i Falkenbergs FF/ Foto: Patric Ljunggren Sveriges Radio
Otto Martler, målvakt i Falkenbergs FF/ Foto: Patric Ljunggren Sveriges Radio

Falkenbergsmålvakten Otto Martler får chansen igen

Otto Martler blev petad efter storförlusten mot Jönköping. Men till bottenmötet mot Djurgården får Falkenbergsmålvakten chansen igen.

Efter 0-5 mot Jönköping i början av augusti har Otto Martler, förstemålvakt under våren, fått nöja sig med att sitta på bänken de senaste omgångarna. Men nu får han chansen igen, när Djurgården kommer på besök till Falkenbergs IP.

Det är tio omgångar kvar av herrarnas fotbollsallsvenska, 30 poäng att spela om. Både lagen lär behöva en hel del av dem för att säkra fortsatt kontrakt, inte minst hemmalaget Falkenberg som bara skrapat ihop 9 poäng så här långt och börjar få väldigt långt upp till säker mark.

Kanske kan lite extra publikstöd göra susen.
-Folk kanske är besvikna, men vi behöver deras stöd så länge det finns en liten chans, säger vänsterbacken Tibor Joza till Hallands Nyheter.
-De som kommer hit visar att de tror på det. Och vi själva måste ju tro på att det ska gå också.

Djurgården har fått tillbaka både Alexander Falsetas och Kevin Walker efter skador, duon tar plats på mittfältet direkt från start. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".