Jennifer Erlandsson är publikredaktör på P4 Halland. Foto: Mattias Bolin
Jennifer Erlandsson var tidigare publikredaktör på P4 Halland. Men nu ska hon bli tv-kändis. Foto: Foto: Mattias Bolin/Sveriges Radio

De flesta friarna ville inte synas i tv

"Vill att jag ska hoppa av och dejta ändå"
2:40 min

Ikväll drar dejtingprogrammet Bonde söker fru igång. En av deltagarna är Jennifer Erlandsson som fått många friare som inte ville vara med i rutan.

Hur känns det inför premiären?
– Det känns jätteroligt givetvis och samtidigt lite nervöst. Jag har lite svårt att se hela svenska folket titta på det här, jag känner att det räcker med mig och mina kompisar.

Har du fått många friare utanför programmet?
--Det är fler som har hört av sig vid sidan av än i själva brevhögen. Det är väldigt många som inte ville vara med i tv och tyckte jag skulle hoppa av dejta ändå.

Vad har din omgivning sagt?
– En del tycker att jag inte är klok. Men man måste vara lite galen i livet och jag vill hitta en kille som vill se vilket liv jag faktiskt lever och det får man se i Bonde söker fru. Att bo på landet är inget jobb utan en livsstil.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".