1 av 2
Frillesås Bandy Lagfoto
2 av 2
Frillesås Bandy, lagfoto. Foto: Eva-Lena Johnsson

Halländska bandyspelare söker fru

"Får prestera på högsta nivå, så man inte blir dumpad!"
3:17 min

Spelare i bandylaget Frillesås BK söker kärlek – och tar till ett välbeprövat koncept. Men istället för Bonde söker fru är det bandyspelare som söker fru.

– Det började som ett skämt, en rolig grej. När vi har varit ute och spelat så har bortalagets klack alltid sjungit "bonde söker fru från Frillesås," det är en lite bonde-stämpel på oss. Så då tyckte vi det var kul att göra något på det, berättar Fredrik Brandin, som är en av spelarna som är med och söker fru. 

Det är några av spelarna i bandylaget som tillsammans har gjort en video där de söker fru. I slutet av klippet finns en mailadress dit de som är intresserade kan vända sig.

Hur har det gått? 

– Vi har en mailadress, och det har kommit in en del mail. 

Hur tar ni detta vidare? 

– Det kommer en fortsättning med lite spelarpresentationer, en i taget, lite liknande programmet som går i TV. Man får veta vad de gör på fritiden och så. 

Nu funderar spelarna på att bjuda in alla potentiella partners till en match. 

– Så får vi ta gruppdejterna i klubbstugan sen, säger Fredrik Brandin och fortsätter: 

– Då får man prestera på högsta nivå, annars kanske man blir dumpad! Det har ju blivit så stort så vi får ju köra vidare på detta!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".