Jennifer Erlandsson, en av bönderna som deltar i Bonde söker fru.
Jennifer Erlandsson tycker medverkan i Bonde söker fru var ett intensivt och roligt äventyr. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Bonde-Jennifer: Singel men får många beundrarbrev!

"Bonde-Jennifer med hela svenska folket"
3:33 min

Ett äventyr – så summerar Jennifer Erlandsson från Slöinge sin medverkan i TV4:s program "Bonde söker fru" där hon blev Bonde-Jennifer med svenska folket.

– Intensivt men ett väldigt roligt äventyr, så summerar Jennifer Erlandsson från Slöinge sin medverkan i årets version av TV4:s "Bonde söker fru".

Det var i våras om det stod klart att Jennifer var en av bönderna som skulle söka kärleken i TV. Även om Jennifer själv är journalist så fick hon lära sig mycket av att nu stå på andra sidan. När TV-kamerorna rullade igång gällde det att vakta sin tunga även om det var vårt ibland.

– Under min och Charlies romantiska träff i stenbrottet så spelade vi ett Lära-känna-sin-partner-spel och då kom en sexinfluerad fråga. Då svarade jag en sådan där idiotkommentar som jag kommer att få äta upp resten av livet.

Så blev inte fallet den gången. TV-teamet valde klippa bort det med hänvisning att det var ett familjeprogram.

Till slut så föll Jennifers val på just Charlie men när vardagen efter inspelningarna var slut så svalnade känslorna för varandra. Olikheterna blev tydligare och Jennifer lever fortfarande som singel men beundrare finns det gott om.

– Jag drunknar i medelandeförfrågningar, jag får massa brev och jag fick en blombukett hemskickad igår så jag är väldigt uppvaktad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".