Matchbild HK Aranäs - Sävehof IK.
1 av 2
Matchbild HK Aranäs - Sävehof IK. 22-33 blev slutsiffrorna. Foto: Per Söderhjelm/Sveriges Radio.
Matchbild HK Aranäs - Sävehof IK. 22-33 blev slutsiffrorna.
2 av 2
Matchbild HK Aranäs - Sävehof IK. 22-33 blev slutsiffrorna. Foto: Per Söderhjelm/Sveriges Radio.

Platt fall för Aranäs mot Sävehof

1:35 min

Sävehof var klassen bättre när Aranäs igår kväll tog emot laget på hemmaplan. Det blev platt fall för Aranäs som förlorade med mer än tio mål.

I gårdagens match mellan HK Aranäs och Sävehof IK i Aranäshallen i Kungsbacka, blev det platt fall för ett Aranäs som jagar en plats för att undvika kval till nästa säsongs Handbollsliga. 

– Vi spelar inte riktigt bra försvar eller anfall om jag ska vara helt ärlig. Vi tappar mycket boll och de får kontra på oss för lätt och vi hjälper inte vår målvakt, säger Max Santos i HK Aranäs.

– Vi var så bra i söndags, men sen på fem dagar har vi blivit ett helt annat lag, säger Santos. Det måste vi förbättra nu i slutet när det blir mer täta matcher.

1023 personer kunde se hemmalaget åka på en rejäl stjärnsmäll.

Nu återstår det tre matcher för HK Aranäs som i tur och ordning möter Malmö borta och Hammarby hemma och avslutar seriespelet med bortamatch mot Skövde. Så det återstår att se om laget blir tvingade till kvalspel.

Och Max Santos säger att bortamatchen mot Malmö på måndag kommer bli tuff.

– Vi har haft problem med Malmö borta. Tror att vi förlorat med typ 6-7 varje match där. Och det har aldrig känts som att vi varit nära där nere, men den här gången ska vi försöka ta det här, säger han.

HK Aranäs - Sävehof IK, 22-33 (12-17)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".