Cyklarna kommer auktioneras ut - och pengarna går till Världens barn.
1 av 2
Cyklarna kommer auktioneras ut -- och pengarna går till Världens barn. Foto: Estrid Wagersten/Sveriges Radio.
Cykel från Crescent
2 av 2
Såhär ser de ut! Cyklarna som vi auktionerar ut under Världens barn. Foto: Crescent
Världens Barn Halland 2017

Vi auktionerar ut cyklar – för Världens barn

Måndagen den 2 oktober går startskottet för årets insamlingsturné för Världens barn, och nu startar även vår cykelauktion.

Mellan den 2 oktober och 6 oktober cyklar våra programledare genom Halland för att samla in pengar till Världens barn, och samtidigt träffa hallänningar, skolelever, föreningar och företag.

Nu har du även möjlighet att buda loss på de sprillans nya cyklarna som ska ta oss från norr till söder. Vill du delta i auktionen?

Klicka här för cykel nummer 1, och här för cykel nummer 2.

Du kan följa vår resa direkt i din radio, eller här på webben. Om du vill möta upp oss längs vägen, ta en titt på cykelkartan, för att se om vi kör förbi ditt hus.

Radiohjälpens kampanj Världens barn handlar om att samla in pengar till de barn i världen som har det allra svårast, som inte har tillgång till hälsovård, som inte har tillgång till skola eller trygghet.

Organisationerna som får pengar från Radiohjälpens Världens barninsamling jobbar för att skapa hållbara och varaktiga förbättringar för barnen, så att de får en framtid.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".