Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Marika Emanuelsson rullar köttbullar
Marika Emanuelsson rullar köttbullar. Foto: Anna Carlsson/Sveriges Radio.
Marika gör tusentals köttbullar till jul
1:55 min

Marika Emanuelsson rullar tusentals köttbullar i julbordstider. Nu delar hon med sig av sina bästa tips och tricks för att lyckas extra bra med köttbullarna.

Marika Emanuelsson gör all mat till julbordet på Kvibille Gästgivaregård – och det har blivit många köttbullar i år. Här delar hon med sig av sina bästa tips för att lyckas med maten och speciellt köttbullarna på julbordet.

Jag spritsar ut köttbullarna och sedan rullar jag ut dem! Köttbullarna ser verkligen hemmagjorda ut då.

– Jag tror det är mycket planering och så man vet vad man gjort och har kvar att göra, säger Marika Emanuelsson.

Detta måste finnas på julbordet enligt Marika:

  • Janssons frestelse
  • Köttbullar
  • Prinskorv
  • Grönkål
  • Rödkål
  • Sillar
  • God lax
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".