Hylte/Halmstads herrar spelar volleyboll.
Robin Nylén är engagerad i Hylte/Halmstads volleybollklubb. Han hoppas på bättre idrottshallar i Hylte. Foto: Estrid Wagersten/Sveriges Radio.
#jagvill

Robin Nylén vill att idrottshallarna i Hylte ska rustas upp

3:25 min

Robin Nylén är engagerad i Hylte/Halmstads volleybollklubb, och han vill att idrottshallarna i Hylte kommun ska ses över och rustas upp.

Robin Nylén fotograferar under Hylte/Halmstads matcher och sitter även i föreningens valberedning. 

– Jag blev meddragen på en match för ett antal år sedan. Sedan dess har det blivit mer och mer inom klubben, berättar han. 

Vad betyder Hylte/Halmstad för Hylte? 

– Klubben betyder jättemycket för Hylte som ortsnamn. 

Robin Nylén tycker det finns mycket bra med Hylte kommun, men han vill gärna se en upprustning av kommunens idrottshallar.

– Framför allt nu när vi pratar med sporttema så tycker jag att man ska kolla över idrottshallarna här i kommunen, och rusta upp dem. Jag tycker det är undermåligt, säger Robin Nylén och fortsätter:

– Jag anser att det behöver göras något. Dels för oss i klubben, men också för andra föreningar som utnyttjar hallarna också. En så enkel sak som omklädningsrummen tycker jag är undermåligt. 

I övrigt är Robin Nylén väldigt nöjd med Hylte.

– Jag är väldigt nöjd med att bo i Hylte kommun. Jag är väldigt stolt med min kommun och mitt samhälle. Det finns väldigt mycket positiva saker här med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista